Europe.bg
  Page d’accueil - Concours
  NAVIGATION
  My.Europe.bg
  Utilisateur:
  
  Mot de passe:
  
  
Registration
Mot de passe oublié
Europe.bg, c'est quoi?
 
  Information
Plan du site
Contacts
Partenaires
Partenaires média
This version of Europe Gateway is outdated since April 25, 2014.

Concours

RSS
  • A+
  • A-
28-02-2008

ОБЯВИ ЗА РАБОТА В ЕВРОПА

Агенцията по заетостта чрез мрежата за мобилност “Европейски услуги по заетостта” (EURES) предлага работни места от европейски работодатели.

По линия на EURES – България, в рамките на една седмица са постъпили нови осем заявки от различни европейски страни, като Словения, Дания, Малта, Кипър, Словакия, Чехия, Швейцария и Люксембург за над 40 работни места в различни сфери на икономиката, се казва в съобщение на Агенцията.

Европейските работодатели търсят супервайзор, служители за чекиране, служители на рампа за летище Ларнака в Кипър; камериерки в 5 звездни хотели за Малта; зидари, инженери, пекари, сервитьори за Словакия; 5 регионални мениджъри за България търси Швейцарски работодател; корабен капитан на шлеп и помощник капитан за Люксембург; лесовъд за Словения; каменоделец за Чехия и ягодоберачи за различни работодатели от Дания.

Заплащането е различно, в зависимост от професията и държавата, където желаещите ще работят. Така например за Люксембург заплатата е 1 500 евро месечно; в Малта заплащането е на час; за Кипър е от 850 до 1 620 евро; за Словакия около 900 евро и т.н.

Желаещите да кандидатстват трябва да подадат автобиография на английски език в съответното бюро по труда по местоживеене, като EURES съветника я препраща до работодателя в съответната държава.

За ягодоберачи в Дания се кандидатства чрез попълване на регистрационна форма на адрес: www.seasonalwork.dk Ако те бъдат одобрени датския EURES съветник се свързва с тях. Затова данните трябва да бъдат абсолютно точни и правилно попълнени. Преди отпътуването одобрените кандидати получават трудови договори. През 2007 година 40 българи са работили в Дания по аналогична заявка.

Повече информация може да бъде намерена в бюрата по труда, на интернет страницата на Агенцията по заетостта www.az.government.bg и на телефон 02/980 87 19. 
Заедно
Evénements à venir
 
 
 
    Encore 
Interviews
 
 
 
    Encore 
Articles récents
 
    Encore 

Projet de Institut européen | Centre de modernisation des politiques | Institut des politiques européennes |
| Protections des données privés | Copyrights © 2003-2007 Europe.bg |
Le système d'information est réalisé grace au soutien financier de Institut Société ouverte et Fondation Société ouverte - Sofia